• 2103216550

Κέντρο Ημέρας ΣΕΙΡΙΟΣ - Προκύρηξη Πρόσληψης

Η ΕΕΠΑΑ αναζητεί 3 επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας για να προστεθούν στην ομάδα προσωπικού του Κέντρου Ημέρας ΣΕΙΡΙΟΣ που λειτουργεί στον Γέρακα Αττικής. Πιο συγκεκριμένα:

*Ψυχολόγος για πλήρη εργασία με προϋπηρεσία 

*Λογοθεραπευτής/τρια με εμπειρία στην εναλλακτική μέθοδο επικοινωνίας PECS

*Γυμναστής/τρια με προϋπηρεσία 

οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο .

 

 

Εναρκτήρια εκδήλωση του έργου grow4autism

 

 

grow4autism

1st Kickoff grow4autism

 

 

Εναρκτήρια εκδήλωση του έργου grow4autism

Δικτύωση - Συνεργασία - Ενδυνάμωση - Βιωσιμότητα

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου (ΚΠΕ) και η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ), σας προσκαλούν στην εναρκτήρια εκδήλωση του έργου: grow4autism: Δικτύωση – Συνεργασία – Ενδυνάμωση – Βιωσιμότητα την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 και ώρα 09:30 π.μ. Σκοπός του έργου grow4autism, είναι η δημιουργία και ανάπτυξη δικτύου για την ενδυνάμωση των ικανοτήτων και της βιωσιμότητας φορέων της κοινωνίας των πολιτών στο πεδίο του αυτισμού, όπως σύλλογοι ατόμων με αυτισμό, γονέων / φροντιστών ατόμων με αυτισμό και μη κερδοσκοπικών φορέων που παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα με αυτισμό και τις οικογένειες τους. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής Google Meet. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα. Θα ακολουθήσει νέο email με στοιχεία για τον τρόπο σύνδεσης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Πληροφορίες για το Έργο

Το έργο grow4autism: Δικτύωση – Συνεργασία – Ενδυνάμωση – Βιωσιμότητα υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου (ΚΠΕ) και εταίρο την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ). Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους €13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Μάθετε περισσότερα για το Active Citizens Fund

 

UOMSIR

logo

kpechios.org                                                 autismgreece.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕΠΑΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Π.Α.Α.

 

 

Αγαπητοί Γονείς, Κηδεμόνες και Φίλοι των Αυτιστικών Ατόμων.

Σύμφωνα με το άρθρο 29 του Καταστατικού της Εταιρίας μας, και ύστερα από απόφαση που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίασή του υπ’ αριθμ. 20, στις 1 Νοεμβρίου 2021 σας προσκαλούμε στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Π.Α.Α. που θα γίνει στις 6 Μαρτίου 2022 από ώρα 10:00 μ.μ. ως 14:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, οδός Ακαδημίας 50 (ισόγειο αριστερά), στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης». Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις                          13 Μαρτίου 2022, ημέρα Κυριακή, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.

 

Ημερήσια Διάταξη:

 1. Λογοδοσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα των ετών 2020-2021.
 2. Οικονομικός Απολογισμός του Ταμία. (2020-2021).
 3. Έκθεση του Διαχειριστικού Ελέγχου, που πραγματοποίησε η Εξελεγκτική Επιτροπή. (2020-2021)
 4. Έκθεση Ορκωτού Λογιστή για την περίοδο 2020-2021.
 5. Έγκριση του Απολογισμού Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου.
 6. Έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού και της Ταμειακής Διαχείρισης.
 7. Απόδοση ή απαλλαγή ευθυνών του Διοικητικού Συμβουλίου. (2020-2021).
 8. Έκθεση συζήτηση και έγκριση του Προϋπολογισμού για το έτος 2022.
 9. Προτάσεις, συζήτηση, για τη μελλοντική δράση της Εταιρίας.

Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 10ης Φεβρουαρίου 1996, που υιοθετήθηκε και από τη Γενική Συνέλευση της 8ης Φεβρουαρίου του 1997 και ενσωματώθηκε στο αναθεωρημένο Καταστατικό, στη Γενική Συνέλευση μπορεί να εκπροσωπεί ένας γονιός τον άλλο, με γραπτή εξουσιοδότηση, με την οποία ο εξουσιοδοτούμενος γονιός δύναται να εγκρίνει ή να απορρίπτει την έκθεση του ΔΣ για τα πεπραγμένα του 2020-2021 και να υποβάλλει ενδεχομένως και προτάσεις για θέματα που αναφέρονται στην έκθεση.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση, έχουν όλα τα ιδρυτικά και τακτικά μέλη, που είναι οικονομικά ενήμερα πριν από την έναρξη της.

Οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων/Υποκαταστημάτων παρακαλούνται να προετοιμάσουν τον δικό τους απολογισμό της δράσης τους και τους στόχους τους για το 2022, προσωπικά ή αποστέλλοντας σχετικά έγγραφα, για την ενημέρωση της Γενικής Συνέλευσης.

Υπενθυμίζεται πως είναι απαραίτητη η ύπαρξη απαρτίας καθώς και η έγκαιρη προσέλευση των μελών μας, ώστε να υπάρχει χρόνος για συζήτηση και το ΔΣ να μπορέσει να συνεχίσει την δράση του, υλοποιώντας τις προτάσεις και εντολές που θα προκύψουν από την Γενική Συνέλευση.

Κατά την συνεδρίαση και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν, θα προσέρχονται μέλη εμβολιασμένα ή με βεβαίωση Rapid Test 24ωρου, εκτός εάν ληφθούν μέχρι την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, επικαιροποιημένα νέα μέτρα.

Θα πραγματοποιείται σχετικός έλεγχος κατά την είσοδο των μελών στον χώρο και θα καταλαμβάνουν θέση στο Αμφιθέατρο σύμφωνα με την σχετική σήμανση. Άπαντες θα φέρουν μάσκα προστασίας KN95 ή FFP2 και θα τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας. Απολυμαντικά θα βρίσκονται στο χώρο με μέριμνα της Εταιρίας.

 

Δείτε την πρόσκληση εδώ

*H πρόσκληση έχει αποσταλεί στα μέλη της ΕΕΠΑΑ και ταχυδρομικώς.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ

logo espa

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ: ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΗΣ)
(άρθρο
328, παρ.1,2 &3 του Ν.4412/16)

για την «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού των χώρων του οικοτροφείου «ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ», στην περιοχή Πυλαίας Θεσσαλονίκης, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (βάσει τιμής) σύμφωνα με τους όρους της παρούσης και των Παραρτημάτων της, συνολικής δαπάνης δεκαέξι χιλιάδων επτακοσίων τριάντα τριών ευρώ και ογδόντα πέντε λεπτών (16.733,85 €) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Υποέργου 5 «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού οικοτροφείου «ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ» της Ε.Ε.Π.Α.Α.»», της Πράξης ««Οικοτροφείο για δεκαπέντε (15) ενήλικα άτομα χρονίως πάσχοντα από διαταραχές αυτιστικού φάσματος με χαμηλή λειτουργικότητα «ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ» της Ε.Ε.Π.Α.Α.» με Κωδικό ΟΠΣ 5045650, η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020 » του ΕΣΠΑ, ΑΞ09Β-«Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας»

Αναθέτουσα Αρχή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (Ε.Ε.Π.Α.Α.)

Αθηνάς 2, 10551 Αθήνα

Τηλ: 210-3216550, fax.: 210-3216549

e-mail.: ,

Γενική Διεύθυνση στο διαδίκτυο (URL): www.autismgreece.gr                  

Αντικείμενο Διαγωνισμού

«Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού οικοτροφείου «ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ» της Ε.Ε.Π.Α.Α.»

Συνολικός προϋπολογισμός διαγωνισμού

Ο συνολικός προϋπολογισμός του παρόντος διαγωνισμού ανέρχεται στις δεκαέξι χιλιάδων επτακοσίων τριάντα τριών ευρώ και ογδόντα πέντε λεπτών (16.733,85 €) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Διαδικασία Ανάθεσης

Διαγωνισμός με τη διαδικασία της απ΄ευθείας ανάθεσης (άρθρο 328, παρ.1,2 &3 του Ν.4412/16)

Κριτήριο Ανάθεσης

Πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (βάσει τιμής)

Καταληκτική Ημερομηνία και Ώρα Υποβολής Προσφορών

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 15:00

Τόπος Διενέργειας

Αθηνάς 2, 10551 Αθήνα (2Ος Όροφος)

Ημερομηνία & Ώρα Διενέργειας

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:00

Ισχύς προσφορών

Εκατόν είκοσι (120) ημέρες από την επόμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού.

Διάρκεια σύμβασης

Πέντε μήνες  από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης

Αριθμός Πρωτ. Διακήρυξης

16/18-02-2022

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο εκπαιδευτικών στον Αυτισμό

 

ExplainersLanding1900

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ανακοινώνει την έναρξη της Πανελλαδικής εξ αποστάσεως και ετήσιας επιμόρφωσης - εξειδίκευσης αποκλειστικά πάνω στον αυτισμό που αφορά και μοριοδοτει δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και ψυχολόγους, ειδικό βοηθητικό προσωπικό, κοινωνικούς λειτουργούς λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές , προσωπικό παράλληλης στήριξης

Αποτελεί την κορυφαία Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση - Εξειδίκευση στον τομέα του αυτισμού η οποία πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και ασύγχρονα ξεκινάει στις 7 Φεβρουαρίου.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο “ΑΥΤΙΣΜΟΣ: ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ” αφορά όλους του εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σύμφωνα με το νόμο μοριοδοτεί για διορισμούς και προσλήψεις εκπαιδευτικών (2 ΜΟΡΙΑ) καθώς και για κρίσεις στελεχών.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ΕΔΩ

Κέντρο Παιδιού & Εφήβου - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Ωφελούμενων σε ΚΔΗΦ

Κέντρο Παιδιού & Εφήβου - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Ωφελούμενων σε ΚΔΗΦ

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το "Κέντρο Παιδιού και Εφήβου - Διάγνωση - Συμβουλευτική - Αποκατάσταση (Κ.Π.Ε.)" στο πλαίσιο του "Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ)" για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 και ειδικότερα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», Άξονας Προτεραιότητας (09) «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ υλοποιεί την Πράξη με τίτλο «Κέντρο Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό στη Δυτική Αττική ''Στην Αυλή του Κόσμου''», με κωδικό MIS 5002623.

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

 

άτομα με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (Δ.Α.Φ.) μεσαίας & χαμηλής λειτουργικότητας 15 έως 22 ετών (στο εξής θα καλούνται «ωφελούμενοι») να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους ως Ωφελούμενοι στην Πράξη.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ  ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Προσωπικού - ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ ΤΗΣ ΕΕΠΑΑ

 

 logo espa

 

Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2021

 

  

 

 

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ»

 

 

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ««Οικοτροφείο για δεκαπέντε (15) ενήλικα άτομα χρονίως πάσχοντα από διαταραχές αυτιστικού φάσματος με χαμηλή λειτουργικότητα «ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ» της Ε.Ε.Π.Α.Α.» με Κωδικό ΟΠΣ 5045650, του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020» του ΕΣΠΑ, ΑΞ09Β-«Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας» και για την λειτουργία του Οικοτροφείου για δέκα πέντε (15) ενήλικα άτομα χρονίως πάσχοντα από διαταραχές αυτιστικού φάσματος με χαμηλή λειτουργικότητα ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ της ΕΕΠΑΑ , προκηρύσσει την  πλήρωση των ακόλουθων θέσεων προσωπικού, σύμφωνα με τα ανωτέρω:

 

 

- Με σχέση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, πλήρους απασχόλησης

 • μια θέση (1) Ψυχολόγου
 • μια θέση (1) Κοινωνικού Λειτουργού
 • δύο θέσεις (2) Νοσηλευτών

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

 1. Συμπληρωμένη & Υπογεγραμμένη η Αίτηση Προσωπικού (δείτε την & κατεβάστε την ΕΔΩ )
 2. Βιογραφικό Σημείωμα
 3. Αντίγραφο Σπουδών
 4. Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
 5. Φωτοτυπία ταυτότητας
 6. Λοιπά στοιχεία σύμφωνα με την αίτηση εφόσον υπάρχουν
 7. Πιστοποιητικό Εμβολιασμού COVID-19

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από επιτροπή που θα ορίσει με απόφασή του το Δ.Σ της Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.), ενώ για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις.

Θα συνεκτιμηθεί η προηγούμενη εμπειρία σε άτομα με αναπηρίες.

Η     παρούσα     πρόσκληση     θα     βρίσκεται     αναρτημένη     στην     ιστοσελίδα:

http://www.autismgreece.gr/, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα ως άνω δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στον Φορέα μας στο email έως 30 Σεπτεμβρίου 2021.

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. της Ε.Ε.Π.Α.Α. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ/ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ «ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ» ΤΗΣ ΕΕΠΑΑ

logo espa

20/08/2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ/ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ «ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ» ΤΗΣ ΕΕΠΑΑ, ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.000,00 € ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ (1.240,00 €) .

 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη αναδόχου για την Προμήθεια, Μεταφορά και Τοποθέτηση Επιγραφών του Οικοτροφείου «ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ» της Ε.Ε.Π.Α.Α., στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Ι. ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Άρθρο 1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ

Ο ανάδοχος αναλαμβάνει την κατασκευή δύο πινακίδων από πλεξιγκλάς με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 1. Το υλικό κατασκευής θα είναι από πλεξιγκλάς
 2. Η εσωτερική πινακίδα θα έχει διαστάσεις 70x50 cm
 3. Η εξωτερική πινακίδα θα έχει διαστάσεις 100 Χ 70 cm
 4. Οι πινακίδες θα στηρίζονται σε τέσσερις ροζέτες χρώματος χρυσού.

Στις πινακίδες θα περιλαμβάνονται το όνομα της πράξης, ο κύριος στόχος της πράξης, το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Οι πληροφορίες αυτές καταλαμβάνουν τουλάχιστον το 25% της πινακίδας όσον αφορά τα σήματα και 50% τα στοιχεία του έργου.

Επιπλέον:

 1. Το έμβλημα της Ένωσης μαζί με την αναφορά στην Ένωση και την αναφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, σύμφωνα με τα απαιτούμενα γραφιστικά (σύμφωνα με το Επικοινωνιακό Οδηγό, ενότητα «Βοηθητικό υλικό» στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας).
 2. Το σήμα του ΕΣΠΑ, σύμφωνα με τα απαιτούμενα γραφιστικά πρότυπα (σύμφωνα με το Επικοινωνιακό Οδηγό, ενότητα «Βοηθητικό υλικό» στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας).
 3. Η σημαία της Ελλάδας και το σήμα του ΕΣΠΑ θα βρίσκονται στο ίδιο ύψος.

Σύμφωνα με το Παράρτημα της παρούσας Πρόσκλησης «Δείγμα Επιγραφής/Πινακίδας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», το περιεχόμενο των πινακίδων θα έχει τα εξής στοιχεία του ευρωπαϊκού έργου:

1.   Στη θέση «Φορέας Υλοποίησης», θα μπει η εξής περιγραφή: Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.)

2.   Στη θέση περιγραφής έργου θα μπει: Λειτουργία Οικοτροφείου για δεκαπέντε (15) ενήλικα άτομα χρονίως πάσχοντα από διαταραχές αυτιστικού φάσματος με χαμηλή λειτουργικότητα «ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ», της Ε.Ε.Π.Α.Α.

3.   Στη θέση Στόχος θα μπει: «Στόχος: Η βελτίωση υποδομών και υπηρεσιών υγείας και κοινωνικών υποδομών».

4.   Στη θέση Ευρωπαϊκό Ταμείο, θα μπει: Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

5.   Στο θέση που αναφέρεται το ποσό του προϋπολογισμού θα μπει :1.136.500,00 €

Άρθρο 2.ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 1. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Σύμβασης, ο Ανάδοχος πρέπει να συμμορφώνεται με τους Κανονισμούς Υγιεινής που προβλέπονται από το ισχύον εθνικό δίκαιο.
 2. Το προσωπικό που θα απασχοληθεί στο έργο υποχρεούται να τηρεί τα μέτρα ασφάλειας για την προστασία από τον COVID-19, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.

Άρθρο 3. ΠΛΗΡΩΜΗ

Η πληρωμή του αναδόχου γίνεται αμέσως μετά την παραλαβή του έργου «Προμήθεια, Μεταφορά και Τοποθέτηση των Επιγραφών στο Οικοτροφείο «ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΙ» της Ε.Ε.Π.Α.Α., στην Πυλαία Θεσσαλονίκης», σε ποσοστό 100%.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Ελισσάβετ Στέφου στα τηλ.: 210 3216550, fax: 210 3216549, e-mail: , από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 07:00-13:00.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 31/08/2021 και ώρα 15:00.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ_ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ.pdf

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ.pdf