Ετήσια Γενική Συνέλευση ΕΕΠΑΑ Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας της Ε.Ε.Π.Α.Α. Θεσ/ νίκης, επί της οδού Βερατίου 5 στο 2ο όροφο, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

• Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός για το 2013.
  • Προτάσεις του Δ.Σ. για το Πρόγραμμα Δράσης του 2014.
  • Προτάσεις όλων των Μελών της Γενικής Συνέλευσης και συζήτηση επί των προτάσεων.
  • Εξουσιοδοτήσεις για την 9η Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ε.Ε.Π.Α.Α. που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 23/02/2014.
  • Εκλογή Συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν την Ε.Ε.Π.Α.Α. στο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ το 2015 σύμφωνα με το άρθρο 20 του καταστατικού της.

Η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση αποτελεί θεμελιακή υποχρέωση όλων των Μελών. Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή μας τόσο περισσότερους εκπροσώπους θα αναδείξουμε για το Συνέδριο της ΠΟ.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ., αλλά και θα στηρίξουμε τους υποψηφίους της προτίμησης μας για το κεντρικό Δ.Σ.. Στη διαδικασία παρίσταται υποχρεωτικά δικηγόρος. Ως εκ τούτου η παρουσία όλων μας κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειες σας καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος με υγεία, δύναμη και αλληλεγγύη.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας