ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΕΠΑΑ 2015

Υπογραμμίζουμε ότι, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 10ης Φεβρουαρίου 1996, που υιοθετήθηκε και από τη Γενική Συνέλευση της 8ης Φεβρουαρίου του 1997 και ενσωματώθηκε στο αναθεωρημένο Καταστατικό, στη Γενική Συνέλευση μπορεί να εκπροσωπεί ένας γονιός τον άλλο, με γραπτή εξουσιοδότηση, με την οποία ο εξουσιοδοτούμενος γονιός δύναται να εγκρίνει ή να απορρίπτει την έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα του 2014, και να υποβάλλει ενδεχομένως και προτάσεις για θέματα που αναφέρονται στην έκθεση.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση, έχουν όλα τα ιδρυτικά και τακτικά μέλη, που είναι οικονομικά ενήμερα πριν από την έναρξή της.

Οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων παρακαλούνται να συγκαλέσουν δική τους Συνέλευση εγκαίρως, ώστε να ενημερώσουν την Γενική Συνέλευση για τον απολογισμό της δράσεώς τους και τους στόχους τους για το 2015, προσωπικά ή αποστέλλοντας σχετικά έγγραφα.

Υπενθυμίζεται πως είναι απαραίτητη η ύπαρξη απαρτίας καθώς και η έγκαιρη προσέλευση των μελών μας, ώστε να υπάρχει χρόνος για συζήτηση και το ΔΣ να μπορέσει να συνεχίσει την δράση του, υλοποιώντας τις προτάσεις και εντολές που θα προκύψουν από την Γενική Συνέλευση.

Με την ευκαιρία, ευχόμεθα Καλή Χρονιά και σας περιμένουμε ν’ακούσουμε τις προτάσεις σας, να διεξάγουμε γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, επ’ωφελεία των παιδιών μας και της συνέχισης λειτουργίας της Εταιρίας.

Με τιμή,

        Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας

Αθανάσιος Καμούτσης                     Θωμάς Καπέλος